петак, 28. октобар 2011.

http://youtu.be/-xwTcqw4Xwo
Negde cujem osmeh tvoj,i onda krene ispod koze,
taj cudan osecaj je samo moj i spusta me i podize...
Daj,samo minut-dva da ga zagrlim,Boze,cudo mi pokloniii♥ 

четвртак, 27. октобар 2011.

http://youtu.be/VTIyBsn-yPY

:(((
"Volio bi da si tu,ove noci tako trebas mi, kao more mornaru,nemam s kim nadu deliti,deliti i sacuvati...Volio bi da si tu nocni program je na radiju,pustaju neku dragu muziku,moje misli tebi putuju,putuju da te pronadju...Nocas zvezde padace,jedna od njih nasa je,jedna nosi utehu,ko u snu voleo bi da si tu" :(((
http://youtu.be/OeL5jRK__X4


I kad nisi tu kraj mene,da znas da me bolis...

http://youtu.be/VeqO9h_iAw0

Ne dam da ovaj osjecaj ode
negdje u meni tvoj je znak
i pramen vatre i kap vode
ti si svijetlo, sve je mrak...
http://youtu.be/zVV9NpDjXtw


"Bilo gde da krenem ja
okrenes mi znakove
da ka tebi vode svi
i posle tebe opet ti"

Ne misli ma mene zato sto moras...misli na mene,kada ti dusa zaigra a srce naredi...
Ne sanjaj o nama tek tako prazne snove...sanjaj o nama ali svesno koracajuci kroz zivot...noseci ljubav u koracima svojim...
Budi uz mene...ne zato sto moras,vec zato sto tako istinski zelis...
ne zauvek...samo onoliko koliko je potrebno srcu tvome,a tek toliko,da ne pustis nikoga,da remeti ono nase sto imamo...
Sveto je ono pred cime drhtiš,a čemu se diviš !
"Lepo sanjaj, mali mišu nabareni. Ko zna da li ceš mi ikad više biti tako blizu? Možda ću se kajati, možda ću jednom morati da se napijem svaki put kad se setim ove noći.. Neka.. Ako ikad budemo spavali zajedno, to će biti onako kako sam zamislio. I kako Bog zapoveda. I niko neće spavati za vreme tog spavanja...."Balasevic..


Svako te može nasmejati i rasplakati… Ali, samo posebne osobe te mogu nasmejati kada su ti suze već u očima....♥
♥Jednu stranu obraza pokazujte svima,stisnite zube i kad je najteže nasmesite se, dok suze kaplju dignite glavu gore,jer, samo tako ćete onima koji su vas povredili dati do znanja da vas nisu porazili. A, onu nežnu stranu sebe, pokazujte samo onima koji vas vole i razumeju..onima koji znaju šta mislite i kad cutite!!!♥

Slucajnost je nacin na koji Bog anonimno cini cuda.
:D
http://youtu.be/1buCMdTdysA

Ma koliko da te sad trebam ,
ne zelim te dok me ne pozelis.
I ne radi to zato sto mi treba ,
jer mi i ne treba, dok ne pozelis.
Bilo sta sto mi ocajnicki treba
necu traziti dok ne osetim da zelis.
Od potrebe za tim i da poludim
neces znati za to dok me ne pozelis.

понедељак, 24. октобар 2011.


Ako ti je stalo, znam da ćeš se vratiti brzo...
Ako ne...nikad nisi ni bio tu....
...a ja ću te čekati sve dok se ne pokvari
i poslednji časovnik na svetu...

Kada se potroše svi uzdasi i reči krhke ko oblaci polete
kada tvoje ruke zagrle daljinu i duša umiri se u koritima sete
za tebe biću tu...
Kada jedra izgubljene nade spustiš, u čvorove zavežeš trenutke, sve oseke i plime i staneš začuđen pitajući se
gde je tvoje mesto - zatvori oči, i samo izusti vetru moje ime
za tebe biću tu... 


Seti se da postoji NEKO...
A ne SVAKO...
Da NEGDE a ne SVUDA...
Da ZAUVEK a ne PONEKAD...
Da NAMERNO a ne SLUČAJNO...
Misli na tebe...♥♥

Tu u tvojim ocima, bas tu nasla sam
neku zaboravljenu napustenu stanicu vozova
sa mnogo koloseka u mnogim pravcima
I bas tu na putu za nigde
Dosla sam gde sam trebala odavno stici
nisam mogla cini se nikako to mesto zaobici...











"Jos uvek osetim u dubini
srca, dah tvojih misli,
I iznova se slomim
u ceznji za tobom..."
Normalnije je osećati se strašno, nego ne osećati ništa

Emociju covek ne moze isfolirati,uostalom vreme uvek pokaze svoje....
" A ti, mili... Samo baneš u snove s nekog puta dalekog... I tad se zbunim, tad se potpuno sludim, jer, na javi sam te ljubila strepeći, a u snovima te ljubim strepeći da sebe ne probudim..."!!!
Mucho :)

Kada potpuno verujete osobi, bez ikakve sumnje dobićete jedan od dva rezultata... - Osobu života... ili... - Lekciju života !
Mogu li rukama da suzim prostor izmedju sadasnjosti i buducnosti? ..mogu li dlanovima da sakrijem tragove bola ostale od tvojih reci? ..mogu li ti pokazati sta nosim u svom srcu? ..svejedno je- TI CES UVEK VIDETI SAMO ONO STO TI BUDES HTEO!
Trebas mi, da samo pred tobom skinem ovaj lazni osmeh, i onu svoju uobicajenu recenicu : " Kod mene ljubav uvek super. " Mrzim tu recenicu.
Obozavam ljude sa tim slatkim pogledom i sa tim iskrenim osmehom ..uvek uspevaju da ti ispune srce sa jednostavnoscu koja je tako dodirljiva .
http://youtu.be/q4WvDy2N6sk
Zauvek ostaces ti SVE STO IMAM I NEMAM  ja

среда, 19. октобар 2011.

"Kada odeš od mene sporo teku sati, a kada mislim o tebi osmeh mi se vrati. Još od prvoga trena ... ...kada sam te sreo tvojim dahom dušu grejem s' tobom se i tužan smejem"
Kada pozelim da ti nedostajem odsanjam pesmu, zatvorim oci i na kaldrmi zamislim cvet beli...

понедељак, 17. октобар 2011.

Nikad se ne izvinjavaj zbog pokazanih osećanja. Ako to uradiš, izvinjavaš se zbog iskrenosti...
Dođe trenutak, kada se nađeš na ivici... Tada raširiš krila... i prepustiš se vetru.... Ako je vetar povoljan...poletiš.. A ako nije...padaš... U oba slučaja imaš dovoljno vremena da sagledas život... Sve promašaje...zablude...uspehe...nadanja...htenja... I shvatiš da je sasvim svejedno da li letiš ili padaš... Jer ne možeš promeniti ni prošlost...ni sadašnjost...ni budućnost... Niti se možeš vratiti na ivicu... Sudbina nije stvar slučajnosti, već je stvar izbora... To nije nešto što treba čekati..već nesto što treba postići... Sanjati nedostizno, nije tako bolno... Strašno je biti na rubu provalije...

субота, 15. октобар 2011.


Muchooo :)

...Oni koji su nekad uspeli da vrate osmeh na lice na kom jos ima tragova suza, znaju kako je to dobar osećaj.

Jednom su mi rekli da osobe poput mene nikad ne nadju mir, i da celi zivot jure neku svoju iluziju.....Da li si iluzija..?.. Kada se tiho poklope kazaljke u mom srcu, ti si jos uvek moja prva misao.... Vise ne znam da li su ti nasi trenuci bili tako veliki, ili ih moja glava velica...i ovo vreme izmedju nas...Balasevic

" Zene su kao jabuke, najbolje se nalaze na vrhu... Ljudi ne zele da dodju do najboljih jer se boje da ne padnu i povrede se; umesto toga uzimaju trule jabuke koje su pale na zemlju i koje nisu tako dobre, jer do njih lakse dodju... Zato jabuke koje se nalaze na vrhu stabla misle da sa njima nesto nije u redu, dok su zapravo one velicanstvene! Jednostavno moraju biti strpljive, i cekati da pravi covek dodje- onaj koji je toliko hrabar da se zbog njih popne na vrh stabla bez straha da padne... NE SMEMO PASTI DA BI NAS DOHVATILI! Kome smo potrebne, i ko nas zeli, uradice sve da dodje do nas.... "

Nekim smo nitima vezali srca,pa me tvoje misli usred noci bude...cujem u snu neko na vrata mi kuca,al' to su samo moje zelje lude...jel to cujem pesmu…neke nezne zvuke…?Miluju me reci...a ja sanjam tvoje ruke...dal to neko iz daljine mene "srecom" zove,pa i ako sanjam samo HVALA TI ZA SNOVE!

Na jednom dalekom usamljenom ostrvu usred oceana živeli su lepo i u slozi Ljubav, Bogatstvo, Tuga,Sujeta i Znanje. Živeli su mirno na tom ostrvu daleko od svih svetskih briga i događanja. Ali nakon mnogo vekova primetili su da njihovo ostrvo polako i sve izvjesnije nestaje. Vrlo brzo shvatili su da ostrvo ubrzano tone. Uznemireni oni spakuju svoje stvari i krenu polako da napuštaju svoje čarobno ostrvo koje im je vekovima pružalo sreću.
Jedino Ljubav, postojana po prirodi, odluči da ostane. Jedino je ona verovala i nadala se da je sve to privremeno i da će doći bolji dani kada će sve biti Lepo i veselo kao nekada. Međutim vremenom i Ljubav shvati da nema nade i da mora i ona da napusti svoj dom. Spakuje lepo ono malo stvari i puno uspomena sa sobom, ali … sada više nije bilo načina da ode sa ostrva. Svi čamci, brodovi i splavovi već su otplovili a za pravljenje novih više nije bilo vremena. Ljubav je počela da doziva u pomoć.
Nekako u to vreme, put tuda nanese Bogatstvo. Ljubav se obraduje srećnoj slučajnosti i zamoli Bogatastvo da je primi na svoj brod:
- Primi me molim te, ostrvo tone, udaviću se – reče Ljubav. - Izvini ali moj ;amac je pun zlata i dragog kamenja. Nema mesta još i za tebe Ljubavi. Ako i ti budeš ušla, bojim se potonućemo – reče Bogatstvo i ode.
Ljubav je počela da hvata panika. Ostrvo je više tonulo i vode je bilo sve više. U panici, Ljubav je i dalje dozivala u pomoć. Onda je na svom splavu naišla Tuga. Ljubav se obradovala starom prijatelju:
- Tugo, molim te spasi me. Potonuću zajedno sa ovim našim ostrvcetom. Bilo bi šteta da svet ostane bez ljubavi.
- Žao mi je Ljubavi – odgovorila je tuga – Toliko sam tužna da ne mogu da te povedem sa sobom. Želim da budem sama. I ostavi ljubav daleko iza sebe.
Na ostvru Ljubav već poče hvatati očaj. Nije vidjela način da se spase iz nezgodne situacije u kojoj se našla i to zato što je verovala u bolje sutra. Međutim, tračak nade, ili je možda u pitanju vera, još uvek su je nagonili da i dalje doziva u pomoć. Njena dozivanja privuku pažnju Sujete koja je tuda slučajno prolazila.
- Povedi me sa sobom. Ti si mi jedina nada – zamoli Ljubav.
- Ne dolazi u obzir! Vidi kakva si prljava i mokra, hoćeš da mi pokvasiš čamac . Sama si kriva! Sad snosi posledice. Lepo sam ti govorila da odeš dok se još moglo. – I još uvređena ode i ostavi Ljubav sa njenom tužnom sudbinom.
Izgubivši i posljednju nadu, Ljubav se predala sudbini. Sela je na jedini nepotopljeni kamen što je ostao od njihovog, nekad velikog i divnog ostrva i čekala da i on nestane ispod vode i sa sobom odnese i nju. Utom, niotkuda, pojavi se neki stranac u čamcu. Stranac priđe sasvim blizu i pruži Ruku ljubavi. Ona uđe u čamac i on je preveze na susedno ostrvo. Tu je Ljubav izašla iz čamca, zahvalila se i pošla dalje. Tek par metara dalje shvatila je da ne zna ko ju je spasio. Okrenula se i dotrčala natrag do obale, ali čamac sa strancem već se izgubio na horizontu. Tada je Ljubav tek primijetila Znanje kako sedi na obali. Prišla je i upitala:
- Reci Znanje, ko je stranac koji me je spasao sigurne smrti?
Znanje je pogleda, nasmeši se pa joj reče:
- Kako, zar ti ne znaš? To je bilo VREME.
- Vreme? – Upita zbunjeno Ljubav.
- Da, VREME – odgovori Znanje – Jer jedino je VREME sposobno da spozna koliko je Ljubav velika.
S
Ljubav ne zahteva da dvoje ljudi gledaju jedno u drugo,vec da im pogledi budu usmereni u istom pravcu...

Za mene postoje samo putovanja...
stazama koje imaju srce,
bilo kojom stazom koja ima srce...
Njima putujem i jedini vredni izazov je...
da ih prođem čitavom njihovom dužinom.
Samo još jednom,
dodirni snove,
dokaži da umeš biti srećna,
uputii onaj sanjivi pogled,
nemirnim nebom što luta,
i uhvati krajičkom oka,
onu zvezdu padalicu,
i poželi želju...
usamljeni sanjaru...

Samo još jednom,
dodirni zvezde koje lutaju,
uhvati njihov sjaj u očima,
Samo još jednom,
neka ti snovi putuju,
Zauveki sanjar ostani,
i na javi želje snivaj
...samo još jednom.....

I ne zaboravi,
kako se snovima sanja,
kako se čežnjom upravlja njima,
kako oblak zna svoju tugu da sakrije,
ne bi li i on srećan bio,
sa svojim saputnicama...
Zvezdicama...

Samo još jednom,
a onda odrasti,
ali nikada ne zaboravi,
Kako se sanja...
http://www.youtube.com/watch?v=Eh1Em-H_0do&feature=colike

Svirajte nocas ...

http://youtu.be/63Aiftud_9o


Svirajte nocaaas samo za njuuuu,ja cu da pevam,tugujem i placaaaaaam...!!!

"Ja sam ja i neću da potčinim svoj ukus jednodušnom sudu čovečanstva. Ako ne volim neku stvar, ne volim je, to je sve; ne vidim nikakav razlog da se pretvaram da volim nešto samo zato što većina voli ili se pretvara da voli." :)

Znaš, saznala sam u koje je doba godine ovdje najlepše. Ono doba, kada osetim miris cveća u zraku, kada sunce miluje moje lice, kada nije hladno čak ni po noći. Kada se ni kiše ne bojim, čak ni mraka! Znaš li koje je to doba? To je ono doba kada si ti tu.. :)) ♥
Gledas me, a ne vidis me, slusas me, a ne cujes me, trazis me, ne nalazis me, volis me, a ubijas me, secas me se, a zaboravljas me, zaboravljas me, a sanjas me...

"Bio si vise i najvise.....Nikad ti vise necu reci da mi falis a falis mi...Nikad da mi trebas a trebas mi...oprosti mi sve...nemoj ti brinuti,brinucu ja.I ako treba ostani mi zauvek zabranjen,mene ionako previse boli i sad..."

петак, 14. октобар 2011.

Uvek mi bežiš za jedno juce..uvek si daleko za jedno sutra...taman za ništa,taman za sve...
Onaj muškarac koji u hiljadama žena nije pronašao ono što traži, u stvari traži muškarca :p
Ljubav je za tebe  samo rec, a za mene....zivot !!!
Posalji mi jedan sapat po vetru...i bice mi dovoljno da znam sta mislis....♥

U mom srcu si zauvek.... Bas me briga sto ti je tesno...... :)))
"Ponekad nam neki ljudi toliko nedostaju da ih pozelimo iscupati iz nasih snova i zagrliti u stvarnosti!"
Rasula sam pepeo mojih misli po vetru da bi ih odneo ka tebi ..ne pitajuci kako i koja je adresa na koju bi trebalo da stignu ,osetih blagi povetarac sto mi dodiruje lice ..DA LI JE TO STIGAO ODGOVOR OD TEBE?!

Postoji Misao
iza svake misli.
Postoji Reč
iza svake reči.
Postoji zvuk
iza svakog Zvuka.
Postoji Tišina
iza svake Tišine.
Postoji Radost
iza svake radosti.Postoji Ljubav
iza svake ljubavi.
Postoji Izvor
iza svakog izvora.
Postoji Život
iza svakog Života.
Postoji Jedno
u svemu što Jeste.


To je Misao misli.
To je Reč reči.
To je Zvuk zvuka.
To je Tišina tišine.
To je Radost radosti.
To je Ljubav ljubavi.
To je Izvor izvora.
To je Život života.
To je Jedno.Uđi u tu Misao –
budi ta Misao.
Uđi u tu Reč –
budi ta Reč.
Uđi u taj Zvuk –
budi taj Zvuk.
Uđi u tu Tišinu
Budi ta Tišina.
Uđi u tu Radost
budi ta Radost.
Uđi u tu Ljubav –
budi ta Ljubav.
Uđi u taj Izvor-
budi taj Izvor.
Uđi u taj Život –
budi taj Život.
Budi To
Jedno.
Sve je tako jednostavno, lepo i beskrajno.Najvece vrednosti sveta su najjednostavnije stvari naseg zivota, samo sto ih covek vremenom zaboravlja i cini dalekim, zadovoljstvo i lepota se kriju u sitnicama, samo sto odrasli to zaboravljaju i u tom naletu zelja, uvek se pojavi neka sledeca.A oni u silnoj jurnjavi za zivotom, zaboravljaju kako se zivi.SRECU CINE SITNICE.Ne zabavljajte srce brojkama, nego se igrajte cudima i verujte u jednostavnosti i lepoti zivota